Skip to content
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ με αγορές άνω των 20€
Menu
Menu
Cart
Your cart is empty. Go to Shop

Αδυνάτισμα-Κυτταρίτιδα-Σύσφιξη

Για να είναι το αδυνάτισμα γρήγορο και μόνιμο χρειάζονται ολοκληρωμένες επιστημονικές λύσεις. Γι’αυτό ασχολούμαστε με το αποτέλεσμα, αλλά και με το αίτιο. Από εσάς θέλουμε μόνο την ειλικρινή συνεργασία σας και σας εγγυόμαστε ότι θα πετύχετε το στόχο σας γρήγορα, εύκολα, υγιεινά, χωρίς στερήσεις με ισορροπία ψυχική. Διαθέτουμε τον εξοπλισμό, εξειδικευμένα προϊόντα, τις γνώσεις και τη λαχτάρα να σας βοηθήσουμε και να χαρούμε μαζί σας το αποτέλεσμα.

Μεσοθεραπεία Αδυνάτισμα

Η μεσοθεραπεία στο αδυνάτισμα  μετατρέπει το λίπος (hydrophobic) σε υδατοδιαλυτό, διευκολύνοντας την αφαίρεσή του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε τοπική λιποδυστροφία (πλάτη, χέρια, κοιλιά, εσωτερικό μηρών κτλ), καθώς είναι πολύ αποτελεσματικό εργαλείο για τη διάλυση της απόθεσης του λίπους.

Μεσοθεραπεία Κυτταρίτιδα

Η Μεσοθεραπεία είναι μία μέθοδος ενδο και υποδόριων ενέσεων που επιφέρει ανώδυνα, εκπληκτικά αποτελέσματα στη θεραπεία της κυτταρίτιδας.Έχει ως κύρια δράση: την αποσυμφόρηση, την τοπική διέγερση της λεμφικής κυκλοφορίας, τη διάλυση λιπαρών οξέων, την εξομάλυνση της εμφάνισης «φλούδας πορτοκαλιού».

Μεσοθεραπεία Σύσφιξη

Στη σύσφιξη η μεσοθεραπεία έχει σαν στόχο να διεγείρει τη δραστηριότητα των ινοβλαστών, που εμπλέκονται άμεσα στο σχηματισμό του κολλαγόνου και της ελαστίνης, για να αυξήσει το εξωκυτταρικό πλέγμα. Η βιταμίνη C δρα στις ελεύθερες ρίζες, εμποδίζει την οξείδωση των κυττάρων, ενώ η διμεθυλαιθανολαμίνη (DMAE) αυξάνει τη σφριγηλότητα και την απαλότητα του δέρματος.

Volcanic Apocalypse

LIPO-STIMULATION – Volcanic apocalypse zone
Μοναδική αγωγή που συνδυάζει την ηφαιστειακή τέφρα με τη λιπολυτική δράση των πιο καινοτόμων βιοτεχνολογικών στοιχείων και του ενεργού όζοντος. Ιδανικό για : γυναίκες στην εμμηνόπαυση, έντονη κατακράτηση, κυτταρίτιδα ,κοιλιακό λίπος.

Cavitation  

Το Cavitation είναι μια αισθητική εφαρμογή που διασπά το λίπος στα επίμαχα σημεία. Είναι η ιδανική θεραπεία για το τοπικό πάχος και την επίμονη κυτταρίτιδα που αντιστέκονται στην δίαιτα και την άσκηση.

Ενδερμολογία  PR CELL 2G

To P.R cell 2G κάνει ένα αποτελεσματικό βαθύ μασάζ που συνδυάζει το ρολάρισμα του δέρματος με την αναρρόφηση ώστε να φτάσει μέχρι και τον υποδόριο ιστό. Με την αναρρόφηση τοποθετεί τον ιστό ανάμεσα στα ρόλερ και έπειτα κρατάει και μετακινεί το δέρμα και τον υποδόριο ιστό, για να απομακρύνει όλες τις φλεγμονές που υπάρχουν.

Λεμφικό Χειρονακτικό μασάζ

Αποτελεσματική τεχνική από αργές, επαναλαμβανόμενες κινήσεις που διεγείρει το λεμφικό σύστημα και βελτιώνει την κυκλοφορία της λέμφου. Ενισχύει το ανοσοποιητικό, προλαμβάνει και βελτιώνει την κυτταρίτιδα, αποτοξινώνει, εμποδίζει την κατακράτηση άχρηστων υγρών. Ιδανικό για απώλεια βάρους, κυτταρίτιδα, πρησμένα πόδια.

Κρυοθεραπεία

Ιδανική θεραπεία γι’ αναδόμηση κι επαναφορά της σφριγηλότητας της επιδερμίδας. Ισχυροποιούνται οι ιστοί στήριξης, αναζωογονείται κι επαναφέρεται η ελαστικότητα της επιδερμίδας.

LipoLaser

Το Lipo Laser έχει τριάντα δύο ισχυρά διοδικά laser που εκπέμπουν θεραπευτική ενέργεια laser χαμηλού επιπέδου προκαλώντας χημική αντίδραση στα λιποκύτταρα Με αυτήν την αντίδραση προκαλείται αποδόμηση των αποθηκευμένων τριγλυκεριδίων σε ελεύθερα λιπαρά οξέα και γλυκερόλη που τελικά απομακρύνονται από τα λιπώδη κύτταρα που χάνουν τους σχήμα τους.

Ηλεκτροθεραπεία 

Η ηλεκτροθεραπεία, είναι μια ανώδυνη μέθοδος παθητικής γυμναστικής που εφαρμόζεται τοπικά στα σημεία που επιθυμούμε. Μέσω ηλεκτροδίων, διοχετεύεται χαμηλής τάσης ρεύμα τοπικά στο σημείο εφαρμογής, και μέσω της κίνησης των ηλεκτρονίων (του ρεύματος) επιτυγχάνει την επιθυμητή σύσπαση και εκγύμναση των μυών.

Lymphopass Λεμφικό 

Μηχάνημα για αποτοξίνωση σώματος με λεμφικό μασάζ και έντονη λιποδιάλυση όπως και σύσφιξη σώματος με ειδικά pands που μπαίνουν σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος.

preloader